Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Θέσεις για Eλληνες σε Αμερική και Αυστραλία παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα το «Eθνος Εργασία». Τα άτομα που αναζητούν εργασία στις συγκεκριμένες περιοχές θα πρέπει να διαθέτουν βίζα εργασίας από τη χώρα που τους ενδιαφέρει, ενώ οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αντιστοίχιση των πτυχίων που διαθέτουν με αυτά που ζητούνται από κάθε εταιρεία.

Νοσηλευτής
Η Ελληνική Κοινότητα Νέας Νότιας Ουαλίας αναζητά εργαζόμενο με γνώσεις νοσηλευτικής για τη φροντίδα ηλικιωμένων στο Γηροκομείο της. Η εργασία αφορά πλήρες ή μειωμένο ωράριο, ενώ προηγούμενη εμπειρία φροντίδας ηλικιωμένων, όπως και πτυχίο πρώτων βοηθειών, είναι επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα προσόντα. Βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές υποβάλλονται στο: hostel-reception@goc.com.au

Νοσοκόμες
Στην πρόσληψη νοσοκόμων ειδικευμένων στη φροντίδα ηλικιωμένων θα προχωρήσει ο οίκος ευγηρίας St Basil's Homes for the Aged στην περιοχή Fawkner. Καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ελληνικής καταγωγής, η γνώση της ελληνικής γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν για τους υποψηφίους. Η απασχόληση αφορά καθημερινές αλλά και βάρδιες το Σαββατοκύριακο, ενώ το πακέτο απολαβών είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Αιτήσεις και βιογραφικά υποβάλλονται στο e mail vkos@stbasilsvic.com.au.
 
Copyright (c) 2014 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . Design by Roupa Kostantina

Themes By Roupa Kostantina and Direct Line Insurance.