Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ανώτατη εκπαίδευση που παρέχει το Τμήμα Νοσηλευτικής ως Τμήμα Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ), έχει ως αποστολή γενικότερα :
1. Να προάγει και να μεταδίδει τη γνώση και την έρευνα και την διδασκαλία.
2. Να συντείνει στη διαμόρφωση υπεύθυνων ανθρώπων με επιστημονική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική συνείδηση και να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια που θα εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση τους για επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία.
3. Να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών, πολιτιστικών και αναπτυξιακών αναγκών του τόπου.
4. Να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανάγκης για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και διαρκή επιμόρφωση του λαού.

Στην κλινική μας, σε συμφωνία με την διεθνή βιβλιογραφία, τις διεθνώς τεκμηριωμένες ενδείξεις και την διεθνή σύγχρονη χειρουργική πρακτική, αναπτύσσονται και λειτουργούν επιστημονικώς τεκμηριωμένα πρωτόκολλα ταχείας ανάρρωσης με στόχο την όσο το δυνατό ταχύτερη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινή δραστηριότητα των ασθενών μας. Αυτά συνίστανται σε προτυποποιημένες διαδικασίες τις οποίες πρέπει κατά το δυνατό να ακολουθούνται πιστά από τον εκάστοτε ασθενή προεγχειρητικά, διεγχειρητικά και μετεγχειρητικά.
Είναι σημαντικό να διακριθούν οι αλλαγές που περιλαμβάνονται με την κανονική γήρανση από τις αλλαγές αποδοτέες στην παθοφυσιολογία. Οι τροποποιήσεις στη δομή και τη λειτουργία του πολλαπλάσιου συστήματος σωμάτων μπορούν να έχουν επιπτώσεις σε μια παλαιότερες εμφάνιση, μια κινητικότητα και μια δυνατότητα προσώπων να παλεψουν μακριά τις μολύνσεις.
Οι ολλανδικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σας προσφέρουν τις άριστες προοπτικές, τους ανταγωνιστικούς όρους απασχόλησης, μια βελτιωμένη αλυσίδα--εντολή και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η περιποίηση της Ολλανδίας έχει συνεχώς τις ενδιαφέρουσες εργασίες διαθέσιμες για τις ξένες νοσοκόμες με και χωρίς ειδικές περιοχές. Για καθέναν που ψάχνει ένα κενό νοσοκόμων στην Ολλανδία, η Ολλανδία είναι η σωστή θέση για να πάει. Αυτά τα κενά είναι στα εξοπλισμένα καλά, καλά-οργανωμένα νοσοκομεία.
Τι παίρνει για να είναι κανείς Γάλλος νοσηλευτής; Σύμφωνα με τη Danielle Cosquer, το μόνιμο προσωπικό Infirmer, ένας υπάλληλος Hộpital Avicenne, που περιποιείται στη Γαλλία είναι πολύ παρόμοιος με τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά με μερικές ξεχωριστές διαφορές. Το γαλλικό σχολείο περιποίησης αποτελείται από 10 μήνες της διδακτικής κατάρτισης, η οποία προετοιμάζει τους σπουδαστές ως βοηθούς. Οι σπουδαστές πρέπει έπειτα να εργαστούν για τρία έτη σε ένα περιβάλλον νοσοκομείων κας και οι τυποποιημένες δοκιμές περνούν,
 
Copyright (c) 2014 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . Design by Roupa Kostantina

Themes By Roupa Kostantina and Direct Line Insurance.